top of page

Julie James - A hamis partner


A SORS KÉT ELLENSÉGET EGYMÁS KARJAIBA SODOR.

Cameron Lynde helyettes államügyész a sok ezer chicagói szállodai szoba közül pont azt az egyet választja ki, amelyiknek a szomszédságában egy házasságtörő politikus heves szerelmi hancúrozása halállal végződik. Az ügyet Jack Pallas FBI-ügynökre osztják ki, aki még mindig Cameront okolja azért, hogy három évvel korábban csaknem derékba tört a karrierje… Még hogy Cameronnal dolgozzon együtt? A bolondját járatják vele? Ez csak valami ugratás lehet, gondolja Jack, miután a száműzetéséből ismét visszatérhetett Chicagóba. De szó sincs tréfáról – félre kell tenniük a zaklatott múltat, és az ügyre kell összpontosítaniuk. Feltéve, ha a borotvaéles szócsatáik és a köztük fellángoló forró szexuális vonzerő lehetetlenné nem teszik a közös munkát…

(Forrás: moly.hu)

Már szemezgettem a könyvvel egy ideje, de úgy voltam vele, hogy ráér…mindig minden ráér. De miért is ?!

Nagyon jó barátnőm kölcsön adta a könyvet, mondván, ha el akarod olvasni, tessék fogd és vidd! Jó kis történetek ezek :D

Az első Julie James könyv, amit olvastam az FBI sorozat első része A hamis partner volt. Pörgős történet mit ne mondjak. Nagyon jól indított, bár először megijedtem, mert enyhe Faldöngető feelingem volt sajnos nekem nem tetszett a könyv sorry : ( , de megkönnyebbültem, amikor teljesen más irányt vett a történet.

Az alapsztori lényegében egy gyilkosság, aminek fültanúja lesz drága hősnőnk Cameron Lynde, aki helyettes államügyész szerepét tölti be a történetben. A csavar ott jön a képbe, amikor drága hősünk Jack Pallas FBI ügynöknek kell vezetnie a nyomozást. Kettejüknek elég érdekes múltjuk van. Jack Cameront hibáztatja a múltbéli sérelmekért, míg Cameron nem adja meg azt az elégtételt a férfinak, hogy elmondja neki a teljes igazságot. Benne is van büszkeség! Gondoljon, amit akar a férfi, amikor nem is ismeri, és azt lát, amit látni akar stílusban nyomja a hölgy.

Cameron karaktere a tipikus erős nő! Számomra nagyon pozitív volt, hogy egy ilyen karakter jelent meg női főhősként. Nem kell pátyolgatni, megáll a saját lábán és nem ejtették a fejére!

Jack a tipikus _I am the boss_ stílusban nyomja az egész könyv alatt. Ha valakinek bejönnek az ilyen pasik, hát emberek higgyétek el, benne sem fogtok csalódni! :D

Tetszett, ahogy a két karakter egymásnak feszül. Tetszett az írói stílus is, ahogy a karaktereket felépíti. Erős, kitartó, bátor és EGYENLŐ felek vannak jelen a könyvben, ami számomra nagyon pozitív volt.

Ami meglepett, hogy hamar lelőtte úgymond a poént az írónő. Értem ez alatt, hogy ki a gyilkos. Ez akkor nagyon meglepett, mivel én arra számítottam, hogy majd az üldözésről és a rejtélyekről fog szólni a sztori, de frappánsan megoldotta így is.

A végkifejlet természetesen a-gonosz-úgyis-megfizet stílusban alakult, de ez így volt jó.

Tökéletes kikapcsolódást nyújtott a könyv. Tetszett az írói stílus, amely laza volt, szarkasztikus humorral fűszerezett, továbbá a karakterek is nagyon jók voltak együtt.

Kinek ajánlom?

Ajánlom mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, amolyan kissé csajos hangulatban. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a bűnügyi szálat egy kis romantikával keverve.

Értékelés:

5/5

Egy olvasó lány

Social media
No tags yet.
bottom of page